Om Move

Bakom Move står jag: Ulrika Englesson Sandman. Med lång erfarenhet av ledarskap och kommunikationsarbete för företag och organisationer, privat och offentligt, lokalt och globalt.

I vårt samarbete får du en trygg, tydlig och driven partner som brinner för kommunikation. Det handlar om förtroende, engagemang och resultat.

 

Med mitt breda nätverk kan jag sätta ihop arbetsgrupper som kan bidra med ytterligare kompetens – föreläsare, översättare, fotografer, formgivare – allt utifrån dina behov.

Kundskap

kunskap

Det handlar om dig. Att lära känna och förstå dig och dina behov. Kunskap – eller kundskap! – om dig som kund.

 

Ingen vet mer om ditt erbjudande eller din verksamhet än du. Jag vet vad som krävs för att kommunikation ska skapa värde och hur den blir relevant. Tillsammans utforskar vi möjligheter och utmaningar och hittar de lösningar som är bäst för dig.

Vad vi gör

vadvigor

All kommunikation är integrerad och hänger samman.

Det handlar om ett helhetstänk, men också att se och respektera styrkan i detaljerna.

Kommunikation ska leda till utveckling och resultat. Jag arbetar från strategi till genomförande och utvärdering. Kommunikationsstrategi, story telling, förändringskommunikation, kris- och riskhantering, kommunikation av hållbarhetsarbete och socialt ansvar. Vad behöver du hjälp med? Svaret på vad som gör det bästa jobbet för dig kommer när vi lär känna varandra.

Metod

Utgångspunkten är en förståelse för dina unika behov och vad du vill åstadkomma.

 

Jag lyssnar, ser möjligheter, tänker nytt och utmanar när det behövs. På så vis hjälper jag dig att kommunicera effektivt. Ledorden i arbetet är:

 

RELEVANS – utgå från mottagaren.

 

ÄRLIGHET – bygg förtroende, skapa och utveckla relationer.

 

ENKELHET – förenkla och förtydliga, gör inte saker mer komplicerade än nödvändigt.

 

KREATIVITET – inspirera, byt perspektiv och prova nya idéer.

 

ENGAGEMANG – stark kommunikation engagerar och får saker att hända.

Kunder

Några av Sverige och världens starkaste varumärken finns bland mina kunder. Många samarbeten har utvecklats till långa relationer vilket jag ser som ett gott betyg. Sedan starten 2005 har jag bland annat samarbetat med:

Röster om Move

Kontakt

COMMUNICATION · CHANGE · GROWTH